Referanser


Mann (40)

Mitt møte med gestaltterapi gjennom Marion Fisher var veldig positivt. Som terapeut er hun varm, innsiktsfull og oppriktig engasjert i å hjelpe medmennesker. Jeg anbefaler henne på det varmeste.


Mann (30)

After a long period of suffering and pain in my life I met Marion and experienced much help through her and through gestalt therapy. For more than one year of therapy she helped me to get back my confidence, my hope and my happiness. She supported me and taught me how to accept some things as they are whilst also being able to choose to follow my own path. She helped me to get back on my feet and to see my future in a better way – a future with possibilities and opportunities.


Kvinne (39)

Varmt anbefalt! Marion er en klok og varm person som tok meg på største alvor fra første time. Hun hjalp meg til å finne en større selvforståelse og –aksept, og denne prosessen har vært utrolig lærerik og nyttig. Marion sier slett ikke det man helst vil høre, noe jeg tenker er avgjørende (dog noe irriterende når alt man ønsker er en quick-fix :-)) for å kunne jobbe med seg selv i dybden.


Mann (61)

I godt voksen alder oppsøkte jeg Marion med et ønske om hjelp til å bli en tydeligere person som også bedre var i stand til å forstå og ta vare på egne behov. Det viste seg å bli en meningsfylt prosess der utfordringen ble å våge å gi slipp på min velutviklede evne til å tenke alle de riktige tankene, og i stedet øve meg i å ta på alvor det livet som var å finne i et ærlig forhold til min kropp og mine følelser. Møtene med Marion ble etterhvert et fristed hvor det var svært godt å være. Hennes evne til å utfordre og samtidig skape trygghet var viktige grunner til at jeg klarte å ta mange viktige skritt og en dag kunne innse at jeg hadde de ressursene jeg trengte for å utvikle meg videre som et helt menneske.